Kranbilar i Stockholm

Kranbilar i Stockholm

Välkomna till bloggen, jag hoppas att ni allesammans har haft en bra helg, det har jag haft. Uppriktigt sagt börjar jag känna mig lite sliten, det har varit så mycket på jobbet de senaste månaderna och även privat, med ett husbygge som nästan är klart. Om en månad går jag på semester, jag har aldrig längtat så mycket efter semester som i år. Jag har i alla fall tänkt att jag i det här inlägget skulle prata med er om företaget DK Lyft & Transport AB, och som ni hör på namnet så är det här ett företag som man kan vända sig till när men behöver få hjälp med kranbilar i Stockholm

Jag har som sagt hållit på med att bygga ett hus, eller rättare sagt så är det inte jag utan flera olika hantverkare som har gjort jobbet. Jag har i alla fall varit litet av en samordnare, som en spindel i nätet, och det har inneburit massvis med kontakter både med myndigheter i ett inledande skede till olika hantverkare under processens gång. Till vissa moment av husbygget har det krävts en kranbil, och att jag valde att vända mig till DK Lyft & Transport AB beror på dels att en vän rekommenderade mig dem, och dels för att DK Lyft & Transport AB har kapacitet att lyft extra tungt, nästan upp till 3½ ton. Det här är ett företag som har varit noga med att skapa en personlig kontakt med mig som kund och det här med kundservice förstår man ju att det är en viktig del av det här företagets arbete. Det har varit ett sant nöje att ha med dem att göra, och på grund av detta tycker jag att det känns bra att kunna få tipsa er om DK Lyft & Transport AB. 

 


Kommentarer är stängda.