Behöver du ett par hjälpande händer med fönsterputsningen?

Behöver du ett par hjälpande händer med fönsterputsningen?

Hejsan där alla mina fina läsare, och hjärtligt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg. Jag hoppas att ni alla mår finemang och att ni har haft en riktigt härlig helg. Det här med att hitta en bra städfirma som hjälper till inom fönsterputs i Borås är en sådan sak som flera har sagt sig vilja hitta, och då jag såklart vill kunna hjälpa till kommer jag nu skriva ett inlägg om detta, och tipsa er läsare om ett företag som jag själv anlitar några gånger varje år, nämligen Tyréns Fönsterputs. 

Tyréns Fönsterputs är ett företag som jag själv fick som tips utav en arbetskamrat, när jag behövde hjälp med fönsterputningen. Det var ett otroligt bra tips, särskilt eftersom jag hatar att putsa fönster och verkligen behövde ett företag som kunde göra det åt mig. Personalen hos Tyréns Fönsterputs är otroligt kunniga inom det här med fönsterputs i Borås med omnejd, vilket är någonting som många av er kan ha nytta av, särskilt med tanke på att de flesta som följer den här bloggen kommer från Borås. Det är en helt undebar känsla med nyputsade fönster och det ger mig sådan energi till att plocka fram symaskinen och sy gardiner. Jag tänkte att jag i mitt nästa inlägg ska ge er ett mönster till gardinlängder, så kan ni som har lust att sy egna gardiner göra det. Är det så att ni vill boka tid till fönsterputs i Borås ska ni bara ta och höra av er till Tyréns Fönsterputs, och deras kontaktuppgifter finns på hemsidan, klicka på länken här ovanför så kommer ni dit. 


Kommentarer är stängda.